Werkzaamheden in Heel in verband met dijkversterking

Foto: Gemeente Maasgouw

HEEL – In opdracht van Waterschap Limburg, voert Mourik Infra B.V. werkzaamheden uit voor de dijkversterking in Heel.

Daarvoor zijn er tussen 3 en 14 oktober verkeersmaatregelen getroffen.

Wessemerweg
In de week 40 en 41 voert de firma werkzaamheden uit bij de Wessemerweg. In die periode brengt zij de vervangende waterkering aan. De week erna wordt behalve het asfalt van dijkvak 4 en 5, ook het fietspad bij de Mgr. Savelbergweg aangepakt. Hiervoor is de Wessemerweg vanaf de kruising met de Genoenhoflaan afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

Mgr. Savelbergweg
In de week van 10 oktober asfalteert Mourik Infra het fietspad en werkt de berm bij. De weg van de Mgr. Savelbergweg – Polderweg wordt afgesloten. Fietsers kunnen over de rijbaan. Bewoners van Pol 11 tot en met 18 en de Mgr. Savelbergweg 95 en 97 kunnen nog wel bij hun woningen komen. Dit geldt ook voor de bezoekers en pakketbezorgers.

Veiligheid
Vanwege de veiligheid wordt het autoverkeer zoveel mogelijk omgeleid. Overdag zijn verkeersregelaars aanwezig, maar ‘s avonds is Pol alleen bereikbaar via de omleidingsroute over de Polderweg, ook voor de bewoners zelf. Op deze manier worden onveilige situaties voorkomen. Via de BouwApp blijft u op de hoogte over de planning, mogelijke hinder en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. U kunt de BouwApp downloaden voor Android of Apple. Of ga voor het laatste nieuws naar de projectpagina over de Dijkversterking.

Cookieinstellingen