Huisartsen in Maasgouw gaan boosterprikken zetten

Foto: Pixabay - KitzD66 (CC0-Public Domain)

MAASGOUW – Om sneller de boosterprik tegen corona te kunnen zetten, gaan ook de huisartsenpraktijken in Maasgouw vaccinaties zetten. Dit doen ze uitsluitend bij patiënten uit hun eigen praktijk.

Hieronder vindt u het overzicht van wanneer en waar de boosters gezet worden.

Algemene regels
Let op, voor alle huisartsenpraktijken geldt:

  • Voor EIGEN patiënten van de betreffende praktijk.
  • Tussen de 18 en 59 jaar.
  • Neem uw identiteitsbewijs mee.
  • Draag een mondkapje en kom zoveel mogelijk alleen.
  • Een boosterprik wordt alleen gezet als u in de afgelopen drie maanden geen corona heeft gehad en uw laatste covidvaccinatie langer dan drie maanden geleden is.
  • Coronaboosters worden in principe eenmalig gezet via de huisarts. Het heeft dus geen zin om uw huisarts te bellen of dit op een andere dag kan.
  • Heeft u al een afspraak gemaakt via de GGD? Ook dan bent u welkom. Maar denk eraan uw afspraak bij de GGD af te zeggen.

Wilt u een boosterprik laten zetten? Controleer altijd vooraf de laatste informatie via website van uw huisartsenpraktijk.

Per praktijk
Hieronder is de informatie per praktijk te vinden op volgorde waarop de booster gezet wordt.

Huisartsenpraktijk Dansen en Kessels (Thorn en Wessem)
Op donderdag 23 december worden de boosters gezet. Zij doen dit in cafe-restaurant Aod Thoear in Thorn. Reserveren is NIET mogelijk. Prikken gaat op inloop op volgorde van achternaam. De actuele tijdblokken vindt u op de website.

Huisarts Kornelis (Stevensweert)
Locatie is de kerk te Stevensweert op donderdag 23 december van 12.30 uur tot 16.00 uur. Vrije inloop, dus geen afspraak nodig. Denk aan uw mondmasker en hou onderlinge afstand. Lees meer op de website van de praktijk.

Huisartsenpraktijk Heggen & Spee (Heel)
Eenmalige boosterprikcampagne op donderdag 23 december tussen 9.00 uur en 17.00 uur in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel. Meer informatie via de website.

Huisartsenpraktijk Maasbracht (Maasbracht)
Op maandag 27 december of op dinsdag 28 december kunt u terecht voor de boosterprik. Dit geldt uitsluitend voor alle ingeschreven patiënten van Huisartspraktijk Maasbracht Dr. Luijten en Broen. Meer informatie is te vinden op de website.

Huisartsen Roland en Hogewoning (Maasbracht)
De boostervaccinaties zullen worden geprikt op woensdag 29 december in het Baekerhoes. Lees meer op de website.

Huisartsenpraktijk Linne
Patiënten kunnen op woensdag 29 december terecht in de kerk in Linne. Neem hiervoor de gezondheidsverklaring boostervaccinatie van het RIVM ingevuld mee. Bent u bekend bij de trombosedienst, bel dan zo spoedig mogelijk met de trombosedienst voor advies omtrent de boostervaccinatie. Aanvullende informatie is vanaf 24 december te vinden op de website van de huisarts.

Huisartsenpraktijk Massuger (Heel)
Op donderdag 30 december wordt er tussen 13.00 en 19.00 uur geprikt in de praktijk. Een afspraak maken is niet nodig. Meer informatie op de website.

Cookieinstellingen