Aandacht voor elkaar: mensen zijn er voor de ander in coronatijd

Foto: Pixabay - brenkee (CC0-Public Domain)

MAASGOUW – Mensen staan voor elkaar klaar in coronatijd: een kort bezoekje aan de deur, een kaartje in de brievenbus, boodschappen voor elkaar doen, een verhalenavond of even een telefoontje.

We kunnen veel voor elkaar doen. #aandachtvoorelkaar is een nieuwe, landelijke actie die je helpt en inspireert iets voor een ander te doen.

Extra steun
Heb jij een goed idee of initiatief, waarmee je laat zien dat je klaar staat voor anderen? Of wil je graag je verhaal vertellen? Deel dan je ervaringen en ideeën met #aandachtvoorelkaar op www.aandachtvoorelkaar.nl. Ook in de gemeente Maasgouw ontstaan mooie initiatieven, om mensen die het zwaar hebben extra steun te bieden. De initiatieven die bij de gemeente bekend zijn staan op deze aparte site.

Sociaal Wijkteam Maasgouw
Naast deze initiatieven kan er ook een beroep gedaan worden op het sociaal wijkteam. Het team is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0475-85.25.00. Ook kunt u naar het inloopspreekuur komen van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur, in Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil aan de Suikerdoossingel 49 in Maasbracht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Het e-mailadres van het sociaal wijkteam is [email protected]. Meer informatie over het Sociaal wijkteam vindt u ook op de website.

Cookieinstellingen