Deelnemers gaan aan de hand van een routebeschrijving met de eigen
auto op pad in Midden-Limburg. Daarnaast wordt, verspreid over de route, bij vijf horecagelegenheden een
take away gerechtje aangeboden en zijn er onderweg mooie wandelroutes in natuurgebied.
De route laat de twee gezichten van deze regio zien: de
bossen en de
Maasplassen. Het Reis & Spijs initiatief is ontstaan als alternatief in coronatijd en opgezet door een evenementenorganisator, in samenwerking met (horeca)ondernemers. In de regio doen aankomend weekend Herberg de Bos in Swalmen, de Busjop in Heythuysen,
Restaurant Boschmolenplas in Heel,
IJssalon Laaker Boere Ies in
Ohé en Laak en Restaurant Holsterhof in Posterholt mee. De route kan afgelegd worden in de middag tussen 12.00 uur en 18.00 uur en is circa 80 kilometer lang. Meer informatie is te vinden op de website
www.reisspijs.nl .