Archeo Route Limburg lanceert nieuwe evenementenkalender

Foto: Facebook Archeo Route Limburg

MAASGOUW – Archeo Route Limburg lanceert een nieuwe evenementenkalender, die centraal alle aan archeologie gerelateerde evenementen in de regio zichtbaar maakt op één platform.

Deze kalender biedt een unieke kans voor organisatoren van archeologische evenementen.

Zichtbaar
Wilt u een archeologisch evenement aanmelden? Dat kan eenvoudig en kosteloos via het formulier op de webpagina van Hart van Limburg, onder het kopje Evenementen – Evenement aanmelden. Selecteer bij categorie: archeologie. Om zo het evenement zichtbaar te maken op de webpagina’s van zowel Hart van Limburg als Archeo Route Limburg.

Archeologie
Door het aanmelden van zulke evenementen, profiteren organisatoren van de gezamenlijke inspanningen en uitgebreide marketingcampagnes. Waardoor zij meer bezoekers trekken. Samen kunnen zij dan met veel mensen de rijke archeologische schatten van Limburg delen en de interesse in archeologie in de regio stimuleren.

Evenementenkalender
Door middel van routes, informatiepunten en nu ook een evenementenkalender, brengt Archeo Route Limburg de verhalen uit het verleden tot leven en maakt ze toegankelijk voor iedereen. Het initiatief maakt zo de rijke geschiedenis en archeologie van deze provincie zichtbaar voor het grote publiek.

Cookieinstellingen