Writer’s BLOK: maak schrijfmeters bij Bibliocenter Weert

Foto: Pexels (CCO-Public Domain)

MAASGOUW – Wil je eindelijk die schrijfmeters maken waar je maar niet aan toekomt? Blok iedere laatste woensdagavond van de maand in je agenda voor Writer’s BLOK. Op die avonden verwelkomt Bibliocenter Weert iedereen, die zich wil wijden aan het schrijven. De eerste keer is al op 29 mei 2024.

De bibliotheek vol literaire schatten en de bedrijvigheid van andere schrijvers om je heen. Dat zou wel eens de inspirerende omgeving kunnen zijn, die jou aanzet tot het creëren van nieuwe verhalen.

Koffieboekerij
De bieb biedt je de broodnodige ambiance en een schrijfplek om te schrijven en je pen op papier te laten dansen. Het maakt daarbij niet uit, of je nu liever alleen werkt of samen met anderen aan één tafel zit. Heb je behoefte aan een korte pauze? In de Koffieboekerij kun je genieten van een smakelijk drankje en hapje, terwijl je met andere schrijvers in gesprek gaat en tips uitwisselt. En voor degenen die tijdens de avond last hebben van een writer’s block. Er zijn verschillende inspiratie-oefeningen om je weer op weg te helpen.

Praktische informatie
Writer’s BLOK vindt elke laatste woensdag van de maand plaats, van 19.00 uur tot 22.30 uur, bij Bibliocenter Weert, aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Deelname is gratis. Meld je aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten.

 

Cookieinstellingen