Harmonie Crescendo Beegden heeft evenement Hot Summer Night weer op het programma

Foto: Webpagina Harmonie Crescendo Beegden

BEEGDEN – Op zaterdag 26 augustus heeft Harmonie Crescendo Beegden het evenement ‘Hot Summer Night 2.0’ weer op haar programma staan. De naam zegt het al. Het wordt een spetterende namiddag en avond, waarmee de zomervakantie wordt afgesloten.

Zoals bekend van vorige Local Market edities, wordt het Park aan de Kruisstraat in Beegden ook nu weer geheel in stijl aangekleed.

Muzikanten
Uiteraard staan er weer enkele foodtrucks. En aan verfrissende drankjes en entertainment is er geen gebrek. Zo zijn er verschillende workshops en een springkussen voor de jeugd. En om 15.00 uur trapt de band L-Star af, gevolgd door Presto Pronto. De enthousiaste muzikanten van beide groepen zorgen er sowieso voor dat de dansvloer vol blijft.

Feestvreugde
Om 20.00 uur treedt de bekende coverband Madison op. Zij nemen iedereen mee op een muzikale reis langs diverse muziekstijlen. Zo brengen ze bijvoorbeeld de rock-, pop- en discoklassiekers van artiesten als Barry White, Tina Turner, Bruce Springsteen, Marco Borsato en Total Touch. Dans mee op nummers van Mr Mister, Van Halen, Pink, Eurythmics, Phil Collins, Pat Benatar en vele anderen. De vele medleys die de band speelt, resulteren in een constante flow van beat en muziek. En de muzikale competitie die daardoor ontstaat, verhoogt weer de feestvreugde. Dit evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, of je nu jong of oud bent, alleen, met vrienden of familie. Dus loop gewoon het park in en feest mee. Meer weten over de band line-up en andere activiteiten? Volg ook The Local Market Beegden Facebookpagina.

Cookieinstellingen