Wel.kom wordt nieuwe aanbieder van het welzijnswerk in Maasgouw

Foto: Facebook gemeente Maasgouw

MAASGOUW – De gemeente Maasgouw heeft de aanbesteding van het welzijnswerk gegund aan Wel.kom.

Dat betekent dat Wel.kom een groot deel van het jongerenwerk, de mantelzorgondersteuning, ondersteuning van verenigingen, de naschoolse activiteiten en de voorzieningen voor ouderen kan gaan uitvoeren. De overeenkomst gaat in per 1 juni 2022 en heeft een looptijd van vier jaar.

Herkenbaar
Wethouder Math Wilms (Lokaal Belang): ‘Wel.kom kan vanuit hun brede expertise en kennis meedenken over de inrichting en versterking van het welzijnswerk in Maasgouw. Door het welzijnswerk in te kopen bij één herkenbare partij, willen we een samenhangend en dekkend aanbod aan diensten en activiteiten realiseren. Daarbij wordt uitgegaan van de goede zaken die de afgelopen jaren al ontwikkeld zijn.’

Inclusief
De heer Knoeff, directeur van Wel.kom vult aan: ‘Wel.kom bouwt graag samen met inwoners, partners en gemeente verder aan het welzijnswerk in Maasgouw. Vanuit een positieve kijk dragen we bij aan kansen voor ontwikkeling van alle inwoners. Wel.kom werkt inclusief en is er voor iedereen, van jong tot oud. Als organisatie nieuw in Maasgouw, maar met een schat aan ervaring in het welzijnswerk. Samen met inwoners en partners ontwikkelen we door en versterken we elkaar.”

Cookieinstellingen