Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw zoekt computer- en tabletkanjers

Foto: Pixabay - sabinevanerp (CC0-Public Domain)

MAASGOUW- Ben jij een kanjer op een computer of tablet? Dan heeft het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw jou nodig!

Veel mensen vinden het namelijk lastig om te werken met de computer, tablet of smartphone. Toch kun je anno 2021 nauwelijks meer zonder.

Oplossen
Ook vanwege de coronamaatregelen is contact met anderen op dit moment vaak beperkt tot beeldbellen, Zoom of WhatsApp. Vind jij het leuk om mensen te helpen met het oplossen van hun digitale problemen? Bijvoorbeeld door een back-up te maken van bestanden, foto’s over te zetten van de telefoon naar de computer, het online bestellen van boodschappen of het installeren van Wordfeud, Patience of Sudoku? Meld je dan aan als vrijwilliger om te helpen in de digitale wereld.

Geduld
Jij helpt andere mensen al met een uurtje van je tijd. Vrijwilligerswerk is heel gemakkelijk en laagdrempelig. Een opleiding is niet vereist. Jouw kennis en ervaringen zijn veel belangrijker. Je hebt plezier in het helpen van mensen op een geduldige en gezellige manier. Je hebt een open houding en bent betrouwbaar. Je bent beschikbaar in deze coronaperiode. En natuurlijk ben je ook nieuwsgierig naar digitale ontwikkelingen.

Informatie
Neem contact op met Buurthulpnetwerk Maasbracht via telefoonnummer 06-51.88.36.16 of stuur een mail naar [email protected]. Meer informatie is ook te vinden op www.klikmaasgouw.nl. Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek, als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de bovenstaande website. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Cookieinstellingen