‘Señoras y señores’: uitbreiding ‘Hemels Eetpunt’ in café D’n Ingel

Foto: Facebook Café d'n Ingel

THORN – Tijdens het ‘Hemels Eetpunt’ in café D’n Ingel kunnen senioren  – en iedereen die het fijn vindt om samen met anderen aan tafel te schuiven – op iedere derde woensdag van de maand terecht voor een driegangenmenu, van 12.30 uur tot 15.00 uur. Het eetpunt is nu uitgebreid met de activiteit ‘Señoras y señores’.

Vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur kun je niet alleen een kopje koffie drinken of een spelletje spelen. Je kunt er ook terecht met allerlei vragen over bijvoorbeeld zorg en ondersteuning, belastingen of andere belangrijke zaken.

Sociale kaart
Om de dag helemaal goed af te sluiten verzorgt het damescomité van Harmonie Sint Michaël ‘s avonds een kienavond, vanaf 19.00 uur, met uitzondering van de maanden juli, augustus en december. Er zijn overigens meer eetpunten in Maasgouw. In elke kern is er wel een. Elk dorp organiseert het op een andere manier. Wil je weten wanneer je waar terecht kunt, neem dan een kijkje op de digitale sociale kaart van de gemeente.

Kernenregisseur
Wendy Rietra is actief als kernenregisseur in de gemeente Maasgouw. Ideeën of initiatieven op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en leefbaarheid kunnen aan haar worden doorgegeven via 06-18.25.06.57 of per mail: [email protected]

Cookieinstellingen